Kuharska knjiga KUHAJMO OKUSNO (79 preprostih receptov)

34,95

Knjiga Kuhajmo okusno: preprosti recepti za vsako priložnost vsebuje 79 preprostih in barvitih receptov, s katerimi bo kuhanje postalo lahkotno. Vanjo je Neja zbrala recepte, ki so primerni za vse priložnosti v dnevu. Od ideje kaj zajtrkovati, vzeti s seboj za malico, kaj ponuditi nenapovedanim obiskom, kaj skuhati za kosilo ali večerjo in še več. Knjiga je nastala z namenom, da zmanjša stres v kuhinji in povrne veselje do priprave hrane.

O izdelku

Knjiga je plod večletnega ustvarjanja in kreiranja receptov, skozi katerega je Neja našla svojo osebno pot in poslanstvo. V knjigo je vključila recepte, ki jih pripravljam nenehno – nekatere tudi od samega začetka mojega ustvarjanja.

Opišem pot, ki jo je morala prehoditi, da je  izoblikovala dober odnos do hrane, našla svoj način prehranjevanja in posledično izoblikovala svoj način ustvarjanja receptov.

Recepti so razdeljeni na 8 poglavij, ki predstavljajo različne priložnosti v dnevu:

V knjigo sem zbrala preprostih 79 receptov iz vsakdanjiih sestavin in jih razdelila v 8 poglavij, glede na priložnosti, ki se pojavijo v dnevu.

 • Za dober začetek dneva. V poglavju so zbrani tako slani, kot tudi sladki zajtrki.
 • Nekaj za prigriznit. V poglavju so zbrani recepti za malice, pogostitve in predjedi.
 • Peka z drožmi. V poglavju so zbrani moji  najljubši recepti za pekovske izdelke z drožmi
 • Nekaj na žlico: V poglavju so zbrani trije recepti za krepke juhe, ki lahko služijo kot
  samostojen obrok ali kot predjed glavnemu obroku.
 • Kaj bo za kosilo? V najobsežnejšem poglavju so zbrani recepti za glavne jedi.
 • Primerno za meal prep. V poglavju so zbrani recepti primerni za pripravo obrokov vnaprej in kup nasvetov ter smernice za pripravo obrokov vnaprej.
 • Vse za piknik. V poglavju so zbrani recepti in ideje za popestritev piknikov.
 • Bi še kaj sladkega? V poglavju so zbrani recepti za sladice, ki bodo za na konec
  pocrkljali našo dušo in brbončice.

 

 

O receptih v knjigi: 

V knjigi je 79 preprostih, barvitih in okusnih receptov, ki bodo popestrili tvoj jedilnik in zmanjšali stres ob pripravi hrane.

Skozi svoje recepte in celotno knjigo želim pokazati, da je priprava hranljivih obrokov doma, lahko resnično preprosta, sproščena in celo zabavna!

Zraven vsakega recepta je tudi fotografija končne jedi, informacija o alergenih, nasvet oz. opombe, da bo recept zagotovo uspel ter lastnosti posameznega recepta (čas priprave, zahtevnost, število porcij in ali je recept primeren za meal prep)

Recepte sem oblikovala glede na moj pogled na prehrano. Sama močno verjamem v navade zato se tudi pri prehranjevanju držim načela 80/20 kar pomeni, da moj jedilnik 80% časa predstavljajo hranilni obroki in 20% časa tisti “za dušo”.

V knjigi so zbrani recepti tako za mesne, morske kot tudi vegetarijanske in veganske jedi. Za večino receptov, pa so na voljo tudi zamenjave za verzij brez laktoze, brez glutena in veganske izvedbe jedi.

 

Primerno za meal prep oz. pripravo vnaprej:

Meal prep je v začetku leta 2023 postal tako velik del mojega življenjskega sloga in ustvarjanja, da sem mu posvetila celo poglavje in hkrati vse recepte v knjigi opremila z ikono ali je posamezen recept primeren za meal prep oz. pripravo vnaprej. Vsak recept ima namreč pod naslovom ikono, ki označuje primernost za meal prep in kako dolgo lahko izbran recept, pravilno shranjen v posodicah tudi hranite v hladilniku.

Poglavje “Primerno za meal prep” sem opremila s 6 popolnoma novimi recepti za meal prep in ogromno nasveti skupaj s predlogom jedilnika po receptih iz knjige. Skupno, je v knjigi, več kot polovico receptov iz knjige primernih za pripravo v naprej.

Skozi knjigo in recepte želim pokazati, da je kuhanje v resnici zelo sproščeno in lahko predstavlja užitek in zabavo. Doma pripravljeni obroki pa najboljša oblika skrbi zase.

Želim vam veselo ustvarjanje,

Neja

Pogosta vprašanja

Kako hitro lahko pričakujem naročen izdelek?
V kolikor imamo izdelek na zalogi bo naročilo odposlano v 1-2 delovnih dnevih. Sicer pa se rok dobave podaljša 3-10 delovnih dni.
Kakšen je strošek dostave ?
Stroške dostave je 4,50€. Nad 100€ pa je dostava brezplačna.
Lahko naročilo prevzamem osebno?
Seveda, naročilo lahko prevzameš v naši trgovini v Kamniku. Najdeš nas na Šutni 2.
Kakšne načine plačila nudite?
Na voljo je plačilo po povzetju, Paypal, plačilo z bančno kartico ter plačilo preko bančnega nakazila.

Ocene izdelka

Ocene produkta

5 zvezdic 0 (0%)
4 zvezdice 0 (0%)
3 zvezdice 0 (0%)
2 zvezdici 0 (0%)
1 zvezdica 0 (0%)

Za ta izdelek še ni ocen.

Prikaži več mnenj Dodaj mnenje

Oceni “Kuharska knjiga KUHAJMO OKUSNO (79 preprostih receptov)”

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.