Marinirani jajčevci z mozzarelo

Marinirani jajčevci z mozzarelo

Sestavine:

1 velik jajčevec IMG_0542

1 čebula

50g pirine, bele moke

maslo Ghee

1 žlička Biogette

250g paradižnikove mezge

ali eko omake

Poper

Sladka paprika

Origano

300g mozzarele

Priprava:

Jajčevec očistiš, opereš in narežešo na rezine. Rezine navlažiš in povaljaš v moki. V ponvi segreješ maslo Ghee ter iz obeh strani popečeš rezine jajčevca tako, da porumenijo. 

Na maslu Ghee popečeš na drobno sesekljano čebulo. Ko postekleni dodaš paradižnikovo mezgo. Dodaš žličko biogette, sladko papriko, origano in poper. Dobro premešaš in kuhaš cca 3 minute.

Rezine jajčevca naložiš v nepregorno posodo. Mozzarelo narežeš na kocke. Omako preliješ čez rezine jajčevca, jih prekriješ z moccarelo in vse skupaj položiš v pečico, ogreto na 200 stopinj. Pečeš 15 minut.

 

 

Produkti omenjeni v članku/receptu

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.