Marinirani jajčevci z mozzarelo
Sestavine:
1 velik jajčevec
1 čebula
250g paradižnikove mezge
ali eko omake
300g mozzarele
Priprava:
Jajčevec očistiš, opereš in narežešo na rezine. Rezine navlažiš in povaljaš v moki. V ponvi segreješ maslo Ghee ter iz obeh strani popečeš rezine jajčevca tako, da porumenijo.
Na maslu Ghee popečeš na drobno sesekljano čebulo. Ko postekleni dodaš paradižnikovo mezgo. Dodaš žličko biogette, sladko papriko, origano in poper. Dobro premešaš in kuhaš cca 3 minute.
Rezine jajčevca naložiš v nepregorno posodo. Mozzarelo narežeš na kocke. Omako preliješ čez rezine jajčevca, jih prekriješ z moccarelo in vse skupaj položiš v pečico, ogreto na 200 stopinj. Pečeš 15 minut.