O blagovni znamki

Zlata ptička je zgodba o zdravju, sreči, dobrem počutju, odlični hrani in nadvse pozitivnem okolju, ki ga ustvarjamo z zlato ekipo. <3

Ime Zlata ptička, po Župančičevi pesmici združuje pozitivno, domače in iskreno.

To simbolizira tudi logotip Zlate ptičke s ptičko, soncem in srcem. Prav veliko srce pa povezuje vse naše dobavitelje, ki smo jih predhodno obiskali in se prepričali o ustreznosti njihove pridelave in obdelave.


Preberi več

Močna volja, srčnost in strast do dela pa odraža tudi notranja podoba Zlate ptičke, ki v trgovinici ustvarja prijetno in toplo vzdušje. Ob prijetnem ambientu pa se za dobro počutje vsakega obiskovalca trudi tudi ekipa z dobro voljo, krepitvijo medsebojnega zaupanja ter ohranjanjem pristnih, pozitivnih odnosov s kmeti, dobavitelji in kupci.


V Zlati ptički podpiramo zdrav način življenja, z zagotovilom visoke kakovosti zdravih, v večini lokalnih, naravnih in okolju prijaznih izdelkov. Ponujamo le izdelke, ki izpolnjujejo naše standarde in gredo skozi naš strog izbirni postopek. Sledimo trendom zato se pri nas vedno najde kaj novega.


Verjamemo v sodelovanje, povezovanje in veseli bomo vsakega mnenja, kritike, nove pobude in predloga, s katerim bo Zlata ptička še bogatejša.

Spoznaj ekipo

Zlata ekipa

Polona

Preizkušam potencialne novosti, skrbim za vsebine na socialnih omrežjih in za to, da v Zlati ptički vedno najdeš kaj novega. Svoj prosti čas pa najraje namenim športu in potovanjem z družinico, ki je moja največja motivacija že od samega začetka.

Neja

Po izobrazbi organizatorka turizma, po srcu pa mamica z najbolj očarljivim nasehom. Z nami že od prvega dne. Prijazna, odgovorna, zanesljiva in tako hitra, da se za njo kar kadi. V naši trgovinici vedno optimistično skrbi, da so zaloge polne in dokumenti urejeni.

Alica

Zaprisežena hribovka, ki vedno rada pomaga in ob tem nikoli ne pusti občutka, da ji je karkoli odveč. Eno samo srce in dobra volja. Pripravna za vse in željna novega znanja. V Zlati ptički skrbi za spletna naročila, če imaš srečo pa jo srečaš tudi za blagajno.

Peter

V prostem času muzičar in gurman, v Zlati ptički pa prva “bojna” linija marketinga. Ob naglici pa vedno rad pomaga tudi na drugih področjih, tako nas je rešil že marsikatere zagate. Bister, kreativen, predvsem pa nadvse prijeten sogovornik.

Mateja

Vedno nasmejana inženirka hortikulture se v naši trgovinici najraje vrti okrog zelišč, doma pa njena kreativa ne pozna meja. Šiva, peče in s pomočjo svojih treh otrok ustvarja dekoracije in izdelke, ki jih s sodelavci vedno radi pohvalimo. Skrbi za dobro voljo nas vseh.

Jana

Zagnana triatlonka in (kmalu) magistrica živilske tehnologije vedno priskoči na pomoč. Znanje in izkušnje študiija živilstva in dietetike pa rada deli tudi v naši trgovini. Prisežem, Jana te že s kratkim pogovorom spravi v “zen stanje”. Največja dušica!

Maruša

Difovka, ki je Slovenijo predstavljala na evropskem prvenstvu v biatlonu, v Zlati ptički pa jo pogosto srečaš na blagajni, kjer prijazno svetuje in pomaga pri nakupu. Polna odličnih idej, ki ji jih nikoli ne zmanjka. Zelo dobro se znajde tudi na socialnih omrežjih.

Lastna linija najbolj prodajanih izdelkov

Zlata Ptička gre po svoje z lastno linijo najbolj prodajanih izdelkov

Cenimo trud kmetovalcev in pridelovalcev naše dežele in se zavedamo, da vedno več ljudi ceni živo, doma pridelano hrano, z najbogatejšo hranilno vrednostjo. Prav tako imajo svojevrstno vrednost izdelki majhnih podjetij s 100% sledljivostjo in izdelki narejeni s predanostjo in ljubečo roko.

PREVERI NAŠE IZDELKE

Lastna linija najbolj prodajanih izdelkov

Kako poteka nakupovanje v naši spletni trgovinici?

1. Korak

Izbiraj po kategorijah ali najdi z iskanjem

2. Korak

Izbrane izdelke dodaj v košarico in nadaljuj na blagajno

3. Korak

V primeru, da je vse na zalogi bo paketek pri tebi že naslednji dan

4. Korak

Uživaj v izbranih izdelkih in nam vrni povratno informacijo