Sestavine: ekološka kakavova zrna, 60% ekoloških lešnikov , ekološki kokosov sladkor.
Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 2373kj/572 kcal
maščobe 43,01 g od tega nasičene maščobe 5,4g
Ogljikovi hidrati 29,2g od tega sladkorji 27,4g
beljakovine 12,19g.
20 chocolate so edine čokolade v Sloveniji, izdelane na tradicionalen način- od zrnja do tablice. Izdelovalca Martina in Sebastjan Kalinšek, verjameta, da njuna tradicionalna metoda predelave kakavovih zrn v fino kakavovo pasto ohrani originalne karakteristike kakava. 20 chococlate čokolada je aromatična in bogata v okusih. Sestavljajo jo samo dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn in minimalne količine kokosovega sladkorja. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje manj maščob, v povprečju 30% manj.