Temna čokolada za peko BAM vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov. Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem ter ravno prav grenko-sladkem okusu.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Sestavine:
Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 55,6%.
Hranilne vrednosti (za 100 g):
Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)
-
Beljakovine: 5,1 g
-
Ogljikovi hidrati: 46,2 g (od tega sladkorji: 43,5 g)
-
Maščoba: 36,1 g (od tega nasičene: 21,6 g)
-
Vlaknine: 8,1 g
-
Sol: 0,01 g
Shranjevanje izdelka:
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Za ta izdelek še ni ocen.