Za vse sladkosnede ljubitelje slaščic, vročih napitkov in BAM dekoracij smo v spletni trgovini BAM Become A Master pripravili vroče čokolade različnih okusov, ki vas s svojim odličnim okusom zagotovo ne bodo pustile ravnodušnih. Vroče čokolade so lahko odlična popestritev hladnih večerov.
BAM klasična vroča čokolada z lešniki (220 g) ustvari kremno, a vseeno ravno prav gosto vročo čokolado. Klasičnemu okusu vroče čokolade smo dodali še bogat okus lešnikov, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Vroča čokolada navduši tudi s priročnim pakiranjem, ki omogoča pripravo sedmih vročih napitkov. V embalaži čaka tudi dozirna žlička, ki omogoča enostavnejše doziranje. Na vročo čokolado z lešniki se poleg BAM mini sladkornih penic, z veseljem usedejo tudi BAM sekljani praženi lešniki. Ljubitelje bele čokolade lahko navdušimo tudi z vročo belo čokolado z lešniki.
Sestavine
Sladkor, kakav v prahu (28%), koruzni škrob, mleti lešniki, arome, sol.
Lahko vsebuje sledi mleka, soje in žveplovega dioksida.
Shranjevanje
Vročo čokolado shranjujemo pri temperaturi med 5 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku. Hranite v dobro zaprti embalaži.
Povprečna hranilna vrednost na 100g
NAVODILA ZA PRIPRAVO:
1. 125 ml mleka segrejemo. Segretemu mleku (125 ml) postopoma dodamo eno merico BAM vroče čokolade (32 g).
2. Mešanico segrevamo do vretja in pri tem pogosteje mešamo, da preprečimo nastanek grudic. Napitek pustimo vreti do želene gostote. Za še bolj gosto različico uporabimo 100 ml mleka.
BAM nasvet: k vroči čokoladi lahko dodamo še mini marshmallow penice, vanilijevo ali lešnikovo pasto in postrežemo.
Za ta izdelek še ni ocen.