Popolnoma nov in enostaven način priprave ovsenega mleka.
V vodo dodaš ovseno osnovo MIMY, zmešaš in voila, tvoje mleko je pripravljeno.
Brez planiranja v naprej.
Brez namakanja oreškov.
Brez ostale pulpe.
Točno toliko mleka kot ga potrebuješ. Takšno kot ga želiš.
Si želiš bolj kremasto mleko? Dodaj več osnove MIMY.
Si želiš slajše mleko? Dodaj datelj ali drugo sladilo po izbiri.
Ga želiš uporabiti v pecivih ali prihraniti? Uporabi manj osnove MIMY.
Pripravi ga par dcl ali cel liter, toliko kot ga potrebuješ.
SESTAVINE: 100% oves
HRANILNA VREDNOST NA 100 ml |
|
Energijska vrednost: |
169kJ/40kcal |
Maščobe: |
0,48 g |
od tega: nasičene: |
0,13 g |
enkrat nenasičene maščobe: |
0,22 g |
|
|
Ogljikovi hidrati: |
8,25g |
od tega sladkorji: |
1,33 |
Beljakovine: |
0,65 |
Sol |
0,02 |
ZA KOGA?
Obožuješ ovseno mleko, se prehranjuješ rastlinsko, imaš alergijo, laktozno intoleranco ali le iščeš zares kvalitetne rastlinske izdelke, ki so dobri zate in za okolje?
Iščeš dobro alternativo časovno zamudni domači pripravi rastlinskih napitkov in hkrati zmanjšati odpadke, ki nastanejo pri domači pripravi?
Ne želiš več pristajati na precej obdelane trgovinske napitke, polne dodatkov in umetnega okusa?
Ali pa stremiš k zmanjšanju odpadkov in uporabi čim bolj trajnostnih izdelkov?
Potem je MIMY prav zate.
Je vse to in še več. Poskusi. Ne bo ti žal.
Gdzie ogłasza się upadłość konsumencką?
Gdzie ogłasza się upadłość konsumencką? I think that what you composed was actually very logical. But, what about this? what if you were to write a killer headline? I am not saying your content isn't solid., but suppose you added a post title that grabbed people's attention? I mean Ovseno osnova Mimy 400g - za 4 litre napitka - Zlata Ptička is kinda boring. You should peek at Yahoo's home page and note how they create news titles to get viewers interested. You might add a related video or a pic or two to grab readers excited about everything've written. In my opinion, it would bring your blog a little livelier. Czy upadłość konsumencka przerywa bieg przedawnienia?