Paketek COFFEE & COOKIES

14,70


Darilni paket s Specialty kavo in domačimi piškoti bo super vzpodbuda za dober začetek nove zgodbe. Ideja za darilo ob novem letu, vselitveni zabavi, novi zaposlitvi, poroki ali kateri koli drugi priložnosti kot darilo za zdrav in energičen skok v vsak dan. Zaviti sta v lično, darilno škatlo z napisom Warmest wishes, let it be sweet and delicious.
* V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip.

O izdelku

Paketek COFFEE & COOKIES sestavljata sveže pražena kava in domači ajdovi piškoti z brusnično marmelado.

Zavita sta v lično, darilno škatlo z napisom.  Preglej vse možnosti v galeriji in izberi svojo. (napiši v opombno ob koncu naročila)

* V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip.  (primer slika spodaj)

Specialty kava je 100% Arabica, sveže pražena v vrhniški pražarnici Escobar. V pražarno večina kav pride po “direct trade” modelu, kar pomeni, da preko uvoznika pridejo k njim neposredno iz kavnih nasadov oziroma farm, kar zagotavlja tudi pregled nad kakovostjo surovine.

V prvi mikropražarni v Sloveniji je kava pražena v majhnih količinah ter z izbrano stopnjo praženja, ki še bolj poudari unikatnost in naravne značilnosti kavnih zrn. Tako kava ohrani maksimalno aromo in hranilno vrednost. Kava je zapakirana je v “reuse” darilno škatlico, ki jo krasi ilustracija in prijazen, vzpodbuden napis “ Life is what happens between coffee and wine  .”

Okus in aroma: polna tekstura, obogatena z okusi mandlja in nugata, pookus pusti sledove kakava in praženih lešnikov

Hrustljavi, ajdovi piškoti z brusnično marmelado so izdelani ročno, iz skrbno izbranih sestavin. Ključni sestavini sta domača, ajdova moka in brusnična marmelada, ki se povežeta v pravo gurmansko poslastico. Odlična izbira za sladkanje brez slabe vesti. Pripravljeni so skrivni recepturi gospodarice Tatjane iz domače ajdove moke in sočno brusnično marmelado. Tatjana z družino ustvarja na ekološki kmetiji Štancar Poprask Zgornji Savinjski dolini, daleč stran od prometnih cest in vrveža, kjer večino sestavin pridelajo sami. Vse ostalo pa pridobijo od drugih manjših, slovenskih kmetij ali sklopu pravične trgovine. V podporo lokalni in trajnostni pridelavi. Piškotke krasi napis ” Calories Don’t Count on weekends “, ki bo sladkanje še dodatno razbremenil.

“Vesela sem, da lahko s tabo delim najboljše, obenem pa podprem “malega” podjetnika, ki ustvarja z veseljem in ljubečo roko.”

Pogosta vprašanja

Kako hitro lahko pričakujem naročen izdelek?
V kolikor imamo izdelek na zalogi bo naročilo odposlano v 1-2 delovnih dnevih. Sicer pa se rok dobave podaljša 3-10 delovnih dni.
Kakšen je strošek dostave ?
Stroške dostave je 4,50€. Nad 100€ pa je dostava brezplačna.
Lahko naročilo prevzamem osebno?
Seveda, naročilo lahko prevzameš v naši trgovini v Kamniku. Najdeš nas na Šutni 2.
Kakšne načine plačila nudite?
Na voljo je plačilo po povzetju, Paypal, plačilo z bančno kartico ter plačilo preko bančnega nakazila.

Ocene izdelka

Ocene produkta

5 zvezdic 1 (100%)
4 zvezdice 0 (0%)
3 zvezdice 0 (0%)
2 zvezdici 0 (0%)
1 zvezdica 0 (0%)
  1. 5 out of 5

    Krasno darilo za v tujino

    Odlicno. Sploh, ker je lokalna zgodba v anglescini - potrebujem za darilo v tujino. Krasno!

Prikaži več mnenj Dodaj mnenje

Dodaj svoje mnenje

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.